Bij EyeCity kunt u terecht voor professionele foto's en films. Hieronder volgt een greep uit onze mogelijkheden.

• Sportfotografie: Door onze jarenlange ervaring weten wij de actie-momenten tijdens sportprestaties perfect vast te leggen. Een prachtige herinnering voor later! Ook een originele teamfoto zit in ons pakket.

• Bijzondere evenementen. U kunt het promoten van een evenement ook aan ons overlaten. Wij kunnen een prachtige promotiefilm voor u maken. Ook een verslag van het evenement kan een prachtig stuk reclame voor u opleveren. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied weten wij precies hoe we creatief, goed promotioneel beelmateriaal voor u kunnen creeëren.

• Uiteraard kunt u ook met de hele familie bij ons terecht. Onze kracht is het meedenken over een mooie en prettige locatie zodat we iedereen op de beste manier tot zijn recht kunnen laten komen. Zo maken wij al jaren de mooiste portretten.

• Artiesten-fotografie. Voor een aantal mooie portretten voor uw promotie materiaal, bent u ook bij Eyecity aan het juiste adres. Juist voor een artiest is het heel belangrijk de juiste uitstraling te kunnen pakken. Uw profielfoto is tenslotte vaak de eerste kennismaking met uw nieuwe publiek!

• Huwelijksfotografie kan natuurlijk niet in ons assortiment ontbreken. Het is voor ons heel belangrijk dat wij op een onzichtbare wijze aanwezig kunnen zijn op deze mooie dag en de momenten vastleggen die het bruidspaar vaak ontgaan zijn. Zo is terugkijken opnieuw een feest!

• Natuurfoto's: Dit zijn stuk voor stuk prachtige platen die u steeds vaker aan de wand van verschillende bedrijven aan kunt treffen. Ze stralen rust en creativiteit uit. Ook leveren wij deze afbeeldingen voor diverse internetsites.

• Bedrijfsfotografie en film is ook een onderdeel van EyeCity. Uw bedrijf zo effectief mogelijk in de spotlights zetten is een passie voor ons. Korte films van 30 seconden blijken een groter aantal views op te leveren , daarom hebben wij ons daarin gespecialiseerd.

Even een kijkje nemen? Klik voor een leuke impressie van onze fotografische mogelijkheden op de onderstaande buttons.

Let op! ONZE FOTO’S EN FILMS ZIJN EIGENDOM VAN EYECITY EN MOGEN ZONDER ONZE TOESTEMMING NIET VOOR EXTERNE PUBLICATIEDOELEINDEN WORDEN GEBRUIKT.

 

140x140

 

140x140

 

140x140

 

140x140

 

140x140

 

140x140

 


Adres: Oranjestraat 17
1141 CN Monnickendam
Noord-Holland, Nederland
(bezoek alleen op afspraak)
Telefoon: (+31) (0)629 798 209
E-mail: info@eyecity.nl
KvK-nummer: 62891219
BTW-num er: NL191813527B01

VVM

ZHZ

Goalie

Sullivan’s

G. A. F.

Esma

RIM

Dirk Oosterbaan

Wherevogels

Wouter Reclame

Ab Lakeman

Elle Fleur

MK Sports

IWFC

PT Travel

JHR

Partner worden

 

Vragen? Stuur ons een bericht